Marianne Egeberg Mortensen. Foto: Privat

Har startet opp med småbarnstreff

ASKIM: Home-Start Familiekontakten Askim starter opp med småbarnstreff åtte fredager fremover for deg som er hjemme med barn på dagtid.

– Er du hjemme med en nyfødt og du selv har behov for å møte andre mødre/fedre i samme situasjon eller du har større barn som trenger litt lek og aktiviteter på dagtid sammen med andre barn, så er alle hjertelig velkomne, sier koordinator Marianne Egeberg Mortensen til Indre24.

Home-Start Familiekontakten Askim ønsker å tilby et uhøytidelig treff som er med på å bygge nettverk, og som oppleves koselig og nyttig for barn og foreldre.

– Vi har masse leker og utstyr som barna kan utforske mens foreldrene leker med eller koser seg med en kopp kaffe. Våre frivillige bistår også med barna slik at mor eller far kan ta en liten pustepause. Ta med deg ei venninne, nabo, barselgruppa eller bestemor og ta deg en tur med barna, oppfordrer Egeberg Mortensen.

Tilbudet er på fredager fra klokken 9.30 til 13.00 på Frivillighetens hus i Askim.

Har behov for flere frivillige

– I forbindelse med kommunesammenslåingen trenger Home-Start nå sårt flere frivillige. Etterspørselen etter de frivillige familiekontaktene kommer nå fra alle de 5 kommunene som skal slås sammen, og derfor er det viktigere enn noen gang for Home-Start å rekruttere frivillige. Vi starter opp nytt kurs for frivillige i november, så dersom du har 2-4 timer i uken som du ønsker å bruke til noe meningsfullt, ta kontakt med meg og meld deg på kurset, avslutter Marianne Egeberg Mortensen.

FAKTA

Home-Start Familiekontakten (HSF) er et familiestøtteprogram hvor frivillige besøker småbarnsfamilier med minst et barn under skolealder, 2-4 timer i uken for å forebygge stress og belastning i en hektisk hverdag.

Det er gode, men travle hverdager med småbarn i hjemmet. Av og til er det bare de små forskjellene som gjør at vi mestrer hverdagen bedre. 


Les mer om Home-start her (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Singelulykke i Hobøl

Trafikkuhell i Tømmeråsveien