Alle foto: Privat

Speiding i Romsåsgruvene

Lørdag 12. oktober samlet vi over 100 speidere mellom 6 og 10 år på Romsåsgruvene i Askim. 8 speidergrupper var med. Disse var Askim, Rakkestad, Spydeberg, Trøgstad, Skjeberg, Marker, Halden og Fossekallen.

Tema var speiderløft og vi ønsket å gi speiderne våre en dag fylt med spennende aktiviteter som kommer til å gi gode minner til ettertanke. Mange fikk pushet sine grenser gjennom dagen som besto av klatring, historisk gruvevandring, zip-line og skogtunet hvor det var masse småaktiviteter. Alle fikk med seg en god varm lue på vei hjem.

Romsåsgruver.no er en fantastisk fin arena for slike aktiviteter og vi fikk god hjelp av gruveslusk Bjørnar Karlsen og Vigdis Rinden.

ANNONSE

Sendt inn av:
Småspeiderombud Østre Østfold Krets
Jim Skare

ANNONSE

Tre førerkortbeslag og 13 forenklede forelegg

Innstilt som leder i Vikens kulturkomité