Ansatt som administrerende banksjef

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Styret i Eidsberg Sparbank har ansatt Glenn Haglund som ny administerende banksjef. I en pressemelding opplyses det at han vil starte så snart som mulig i stillingen, og mest sansynlig mandag 6. januar 2020.

Haglund har blant annet en bred ledererfaring fra banksektoren i både Norge og internajsonalt. Glenn Haglund går nå til Eidsberg Sparebank fra stillingen som leder for Eiendomsforvaltning i CBRE.

– Med Glenn Haglund får Eidsberg Sparebank en leder med solid bankerfaring. Han har et sterkt fokus på kundesegmentene både innenfor privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg kjenner Glenn Haglund sparebankene og kulturen gjennom blant annet 7 år i Swedbank og First Securities. Han kjenner godt til hvor Eidsberg Sparebank kommer fra, hvilke verdier banken står for, spesielt med tanke på å yte god kundebehandling, og er klar for å representere dette, sier Anders Gimmingsrud, styreleder i Eidsberg Sparebank i en pressemelding.

Haglund selv gleder seg til å starte i jobben og ta fatt på oppgavene.

– Jeg ser frem til å lede Eidsberg Sparebank fremover. Dette er en bank med historie tilbake 1848 godt etablert og en særdeles viktig aktør for lokalsamfunnene rundt, samtidig som at banken har en relativt sett «ny» avdeling i Sarpsborg i kraftig vekst. Det ligger gode verdier i kulturen i banken som det er viktig å ta med inn i den fremtidige utvikling. Banksektoren står ovenfor flere store og mange små utfordringer fremover. Jeg gleder meg til å bli kjent de gode medarbeiderene, de lojale kundene i både privat- og bedriftsmarkedet, og ikke minst Eika-alliansen, sier Glenn Haglund, ifølge pressemeldingen.

ANNONSE

(Kilde: Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.