Karsten Skofterud. Foto: Glenn Thomas Nilsen
4. oktober 2019

Ildsjelpris til Karsten Skofterud

En av ildsjelene i Slitu IF er Karsten Skofterud. Fredag kveld mottok han Slitu IF sin ildsjelpris.

– Slitu IF skal dele ut en pris til en dugnadsarbeider uten sidestykke. Denne personen har tidligere mottatt alt av heder og ære fra Slitu IF, så vi har laget en «vri». Det er vel ingen som vet, bortsett fra kanskje han selv hvor mange timer som er brukt for denne klubben? Det være seg løypekjøring, skogrydding, loddsalg. Ja egentlig alt en idrettsgren i ett idrettslag har behov for, sa Geir Arne Johannessen i skigruppa før han røpte hvem mottakeren var.

(Saken fortsetter under bildet)

Jørn H. Johannessen (leder av Slitu IF), Karsten Skofterud og Geir Arne Johannessen (i Slitu IF sin skigruppe). Foto: Glenn Thomas Nilsen

Johannessen hadde også regnet litt nøkternt på det og kommet frem til følgende; 40 år med løypekjøring, ett snitt på 20 km løypenett pr. sesong med snø og vedlikehold av løypenettet 15 ganger pr. vinter.

Foreningen hadde denne fredagen hyggekveld på Foreningshuset for æresmedlemmer, styremedlemmer, trenere og andre hjelpere. Og det var her Skofterud ble hedret.

Ifølge Jørn H. Johannessen, leder av Slitu IF, er Karsten ivrig og stiller opp på alle dugnader. Han er også på plass lenge før de andre for å legge til rette for en god dugnad.

Skofterud fylte 70 år sist helg.

– Vi vil ha deg i 70 år til. Jeg har prøvd å definere en ildsjel, og har kommet frem til to setninger som beskriver Karsten; Et menneske fylt av brennende begeistring og iver, og en person som deltar entusiastisk og gjør en uegennyttig innsats for en bestemt sak eller i foreningsarbeid, sa Geir Arne Johannessen.

Geir Arne Johannessen. Foto: Glenn Thomas Nilsen
Foto: Glenn Thomas Nilsen