Pål Brandstorp og Anja Aarsrud Guerrera. (Skjermbilde av videoen)

Advarer mot innbrudd og tyverier

Både politiet og Rakkestad Næringsråd advarer mot innbrudd og tyverier. Se video!

– Ny advarsel fra vår politikontakt Pål Brandstorp. Høstmørket åpner for innbrudd. I det siste har det igjen vært flere tilfeller av innbrudd og tyverier fra bygg og anleggsplasser, blant annet i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. Sikre byggeplasser, rapporter om mistenkelig aktivitet, skriver Anja Aarsrud Guerrera, daglig leder for Rakkestad Næringsråd på Facebook.

FOREBYGGE OG HINDRE INNBRUDD. Ny advarsel fra vår politikontakt Pål Brandstorp. Høstmørket åpner for innbrudd. I det siste har det igjen vært flere tilfeller av innbrudd og tyverier fra bygg og anleggsplasser, blant annet i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. Sikre byggeplasser, rapporter om mistenkelig aktivitet. Pål Brandstorp forteller litt om hva du skal være obs på. Del gjerne så hjelper vi alle til med å forsøke å holde de vinningskriminelle unna dyrebare byggeplasser og bedrifter med kostbart utstyr.

Publisert av Anja Aarsrud Guerrera Tirsdag 1. oktober 2019

Store materielle skader etter ulykke

Jostein Kirkenes med team kommer til sangkveld i Mysen