Inviterer til nok en gratis søndagstur

Adrian Sellstrøm
2 minutter lesetid

Førstkommende søndag er det igjen klart for gratis busstur ut i naturen med avgang fra Festiviteten i Mysen.

Denne gang blir det topptur med Per-Oskar Larsen og OL- Flaggtreff.

– Turbussprosjektet har sin siste tur søndag 29. september. Det blir en topptur til Nordre Stange varde som passer for alle, men du må kunne gå 5,5 kilometer, opplyser Ellen Byng Strøm i Eidsberg kommune.

Det er ingen påmelding. De som vil på tur kan bare møte opp ved bussen, og de tar med så mange det er plass til.

ANNONSE

Bussen kjører fra Festiviteten klokka 11.00 og kjører til Svarverud. Derfra går turen til fots med start ved stien til Nordre Stange varde, opp til Nordre varde, og deretter til gapahuk og flyslipp ved Blestjern. Så går turen til Søndre varde. Man vil passere en hule hvor våpen ble lagret etter flyslipp under krigen. Turen varer til rundt klokka 15.

– Ta med matpakke og drikke, og kle deg etter været med gode sko, oppfordrer arrangørene.

SAMARBEIDSGJENGEN: Jan-Erik Jensegg (EJFF), Jan-Erik Fredriksen (OL Flaggtreff), Rolf Klund (bussjåfør), Per Oskar Larsen (OL Flaggtreff), Signe Grønvik (DNT IØ) og Ellen Elisabeth Byng Strøm (Eidsberg kommune) håper mange vil bli med på turer. (Arkivfoto: Adrian Sellstrøm)

Turbussprosjektet startet i vår og er et samarbeid mellom Eidsberg kommune, DNT Indre Østfold, OL Flaggtreff og Eidsberg Jeger- og fiskerforening. De fikk 30.000 kroner i friluftsaktivitetsmidler fra Østfold Fylkeskommune, delegert fra Miljødirektoratet.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.