Har arrangert «Barnas Bruktmarked» i over 20 år – nå er det klart for en ny runde

Indre24
2 minutter lesetid

Nye barneklær og nytt utstyr er kostbart, men også «korttidsvare». Derfor har flere foreldre i over 20 år arrangert «Barnas Bruktmarked» i Indre Østfold, på frivillig basis, for at vi skal kaste mindre og nye sett med foreldre og barn kan handle billig.

Neste runde er tenkt i spillehallen på Momarken travbane helgen 12. og 13. oktober.

– Under forutsetning av vi får nok frivillige til å hjelpe. Om vi opplever samme positive trykk som tidligere, trenger vi kanskje 50 frivillige denne helgen, sier Tina Hestengen, en av initiativtakerne.

Tidligere har «Barnas bruktmarked» benyttet seg av både Idunbygget og Grøtvedt menighetssenter i Askim, men Momarken med en flate på over 300 kvm er kanskje enda bedre egnet.

ANNONSE

Ordføreren heier

– Hver søndag med «Frimarked» i den gamle helgen og denne lørdagen 12. oktober er har Indre Østfold Motorsport klubbløp på Indre bane, forteller teknisk sjef Thor Heyerdahl på Momarken travbane.

Uten noen som kan bistå styret, er det umulig å gjennomføre.

– Her er det mulig å fornye en hel barnegarderobe for en 1000 kroner. Klær, sykler, barnevogner, leker, ski og annet sportsutstyr er noe av det som alltid er å finne. Alt som selges skal være ordentlige ting, sier Tina.

Også ordfører i Eidsberg kommune heier:

– I et lokalsamfunn som Indre Østfold er slike ildsjeler og slike tilbud som «Barnas Bruktmarked» gull verd. Jeg håper mange slutter opp om virksomheten, både som medhjelpere denne helgen og som handlende, sier Erik Unaas.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.