Hvem fortjenter den siste Østfoldprisen?

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Fristen for å sende inn kandidater til Østfoldprisen 2019 er 6. oktober. Nå skal prisen deles ut for siste gang.

Tidligere vinnere fra Indre Østfold:
Petter Solberg (2004), Mysen og Omegn Røde Kors og Momarkedet (2006), Ola Vigen Hattestad fra Ørje (2009) og Spydeberg Rock Festival (2016).

– Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som går videre til finaleheatet. Deretter er det opp til publikum å stemme fram den endelige vinneren av den gjeve prisen, skriver fylkeskommunen på sine nettsider (ekstern lenke)  

Forslag kan legges inn på nettsidene til fylkeskommunen.

FAKTA:

Østfold fylkeskommunes hederspris deles ut til en østfolding som har gjort en spesiell innsats for fylket. Prisen kan deles ut til enkeltpersoner, organisasjoner, grupper eller lag som bor i eller er fra Østfold, eller på annen måte har tilknytning til Østfold.

Prisen deles ut en gang i året og er på kr 100.000, et diplom og et kunstobjekt som utformes spesielt til denne prisen av en Østfoldkunstner.

Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som får prisen. Utdelingen foregår i Østfold fylkestings siste samling i året.

ANNONSE

– Nå gleder vi oss til å se hvem publikum foreslår i år, sier fylkesvaraordfører Siv Henriette Jacobsen. Hun er leder av fagjuryen, som velger ut finalistene.

(Kilde: Østfold fylkeskommune)Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.