Gunilla og Johan Sigvardsson. Pressefoto

Gunilla og Johan Sigvardsson til ny sangkveld

Sangkveldene i Filadelfiakirken i Mysen starter opp etter ferien tirsdag 17. september med besøk av de kjente populære sangartistene Gunilla og Johan Sigvardsson fra Vimmerby i Sverige.

De er et meget etterspurt sangerpar som reiser rundt i Norge og Sverige med sine sanger. Johans gode røst og gitar passer godt sammen med hans sangglade kone Gunilla, som spiller bassgitar. Johan skriver også egne sanger. De har sunget inn flere CD-plater.

Gunilla og Johan Sigvardsson er ofte å høre og se på de kristne TV-kanalen og har et meget bredt repertoar. Vi vil få høre kristne klassikere som mange kjenner til, samt låter fra Elvis, Vikingarna og Sven Ingvars mm.

ANNONSE

Det blir som vanlig salg av skoleboller og kaffe i pausen.

(Sendt inn av Olav Nygård)

ANNONSE

Se bilder fra kulturhusdagen

Beruset mann kjørt i arresten