The Killer Queens presenterer «Still Standing»

Forrykende aften med The Killer Queens!

The Killer Queens inviterer til en forrykende aften i Festiviteten 13. og 14. september. For fjerde gang tar de for seg en av musikkens aller største legender, og denne gangen er det Elton Johns fantastiske univers vi får oppleve.

«Still Standing» blir et sceneshow i kjent Killer Queens-stil med pompøse kostymer, prangende kulisser og ikke minst musikalske høydepunkter fra hele Elton Johns karriere. Disse jentene sparer ikke på tilbehør når de inviterer til fest, så baren åpner i god tid før dørene åpnes.

The Killer Queens er klare for show.

Kvelden blir en hitparade i Elton Johns spektakulære musikalske liv.

Klikk her for å kjøpe billetter til fredag
Klikk her for å kjøpe billetter til lørdag

The Killer Queens bestående av Marina Tennefoss, Hilde Teigen, Yvonne Stubberud, Mette Garcia, Tina Bråthen, Marianne Mengkrogen og Bodil Sundbrei byr på både kjente og mindre kjente slagere fra Elton Johns karriere, krydret med noen personlig favoritter og nytolkninger. De lover kjærlighet, entusiasme og høy partyfaktor. Så når Bygdas dag og Høstens matmarked avrundes gatene, er helgen langt fra over.

Profesjonelt band under ledelse av kapellmester Nils Mathisen, anerkjent musikalsk leder, komponist og arrangør av en rekke teateroppsetninger, musikaler og revyer.
Gjesteartist: Anders Gjønnes, tidligere elev på Bårdar og kjent fra bl.a Les Miserables, Jesus Christ Superstar og The Voice.

ANNONSE

The Killer Queens på Facebook
The Killer Queens på Instagram

Denne saken er en annonse fra The Killer Queens

ANNONSE

Kirkene er også kulturminner

Høyre i Indre Østfold sier ja til Mysenbadet