Foto: Adrian Sellstrøm

Feirer kulturhusdagen i Askim

Lørdag 7. september er det nasjonal feiring av kulturhusene i Norge. I Askim kulturhus blir det åpen dag for alle med fri entré og konserter både i P.M. Røwdes kafé og Storsalen.

I kafeen blir det innslag fra Kulturskolen i Indre Østfold, Blanda Smågodt barneteater, åpen mikrofon hvor man kan synge eller spille et instrument, konsert med både Stone Heart, Smaalenene Jazzklubb og Lucky Bastards.

På hovedscenen skal blant annet musikklinja på Askim videregående skole, kulturskolen i Indre Østfold, Viseklubben Lars, Askim Blanda kor stå. Ungdomsklubben TimeOut vil også være tilstede med aktiviteter for barna.

ANNONSE

Tidlig på kvelden er det avduking i Stillerommet i Kulturhusparken.

ANNONSE

ANNONSE

Valgutstyr

Resultatet fra skolevalgene er klart

EM-vinneren mottok stipend