Foto: Spydeberg Prestegårds Venner

Populær familiedag på prestegården

SPYDEBERG: Søndag var nærmere 200 personer innom da det ble arrangert familiedag på Spydeberg Prestegård. Ordfører Petter Schou åpnet dagen med et historisk tilbakeblikk.

– Deretter holdt Spydeberg Brazz en fengende og fin konsert. Etter dette var det guiding ved Trygve Aarvig, mens barna gikk natursti gjennom området. Og det ble mange stolte vinnere. Inne i borgstue hadde Hanne Blekken teaterleker for barn, noe som også var veldig populært. Så var det selvsagt salg av mat og drikke, og ikke minst gårdsprodukter som saft, syltetøy, geleer og masser av grønnsaker. Mens alt dette foregikk hadde Spydeberg Kunstforening rigget opp til kunstutstilling i Galleri Stabburet med bilder av Hanne Wewer Melby, skriver Spydeberg Prestegårds Venner på sin Facebook-side (ekstern lenke)

ANNONSE

Foto: Spydeberg Prestegårds Venner

ANNONSE

Tør du virkelig å la andre bestemme for deg?

Flyktningmarsj for 38. gang