Arkivfoto: Privat

Flyktningmarsj for 38. gang

MARKER: Førstkommende søndag arrangeres Flyktningmarsjen for 38. gang. Start og mål er ved Skogstad gård.

Gården ligger sju kilometer nord for Ørje, og det vil bli skiltet ved avkjøringen. Marsjen er i regi av Rødenes IL.

ANNONSE

– Løypa er totalt ca 12 km i lett skogsterreng. Ruta er i store trekk den som grenselosene Arthur Gåseby og Iver Skogstad brukte under 2. verdenskrig. I år kommer også biskop Atle Sommerfeldt med følge, i forbindelse med feiringen av at Borg bispedømme er 50 år.Søstrene Gornitzka, som var 6 og 9 år da de ble fulgt over grensen under krigen, kommer også, står det å lese på Marker kommune sin Facebook-side.

Arkivfoto: Malin Abrahamsen

ANNONSE

Populær familiedag på prestegården

Et allsidig høstprogram på prestegården