Miljøproblemer – klart vi må ta det på alvor

Indre24
2 minutter lesetid

Å ta vare på miljøet er viktig for alle uansett parti og det er derfor viktig at vi tar ulike miljøspørsmål på alvor. Også i den nye storkommunen vår. Vi har også forplikte oss via FN bærekrafts mål som er bygget på miljø og bærekraft igjennom alle beslutninger og valg man tar for fremtiden

Jeg heier på ungdommen som viser et stort engasjement og får oss politikere til å våkne.Vi vil gjerne våkne og gjøre noe (ikke bare snakke). Vi vil gjøre noe og ikke bare fornekte.

For Indre Østfold Arbeiderparti er det viktig at det skal være enkelt for alle innbyggerne i kommunen vår å velge bærekraftig og miljøvennlig. På den måten kan vi sammen dra Indre Østfold inn i fornybarsamfunnet. 

ANNONSE

Vi vil lage en konkret og forpliktende plan hvordan vi skal kutte utslippene. Hvor vi vil behandle klimabudsjett og et klimaregnskap hvert år. Opprette flere ladepunkter for el biler. Alle innbyggerne må ha lett tilgang på kildesortering og nok søppeldunkene med panteringer både i sentrum og turstier. Videreføre og styrke samarbeidet for et klimasmart landbruk. Utsette kantslåtten på kommunale veier til plantene er avblomstret. Og selvsagt få flere gang og sykkelveier som er bra for både miljøet og folkehelsa 

Grete Hansen
Listekandidat, Indre Østfold Arbeiderparti

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.