(Pressefoto)

Etter skoletid-kickoff på biblioteket

På tirsdag sparker vi i gang høstens «Etter skoletid» på Trøgstad bibliotek. Barn og voksne i alle aldre er velkomne, det er et åpent arrangement for alle.

Vi gleder oss til å ta imot astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegård og sci-fi-forfatter Anne Mette Sannes! De presenterer et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner, lydeffekter og musikkvideoer. Opplev spennende exoplaneter, kolonisering av solsystemet, romheiser og reiser til andre solsystem.

Showet starter kl 14.30 men fra kl 13.45 kan barna bygge sitt eget kaleidoskop som de får med hjem. Vi feirer litt ekstra med boller og kanskje blir det andre overraskelser?

«Etter skoletid» er et tilbud mest for barn på 4.-7. trinn. Det foregår hver tirsdag kl 13.45-15.30. Dersom aktiviteten passer for de yngre, er de hjertelig velkomne! Gratis, drop-in, ingen påmelding. Vi serverer enkel mat til barna og det er alltid minst en voksen tilstede for å være sammen med barna.

Tilbudet har blitt veldig populært. Takket være bidrag fra Østfoldhelsa, kan vi tilby både gratis mat og gratis busskort til barna som bor et stykke unna.

ANNONSE

Sparebankstiftelsen DNB har gitt støtte til at vi kan kjøpe inn utstyr og ha arrangementer for barna etter skoletid. Kiwi sponser frukt og HomeStart Familiekontakten Trøgstad og Frivilligsentralen Trøgstad stiller med frivillige voksne. Ungdomskontakten i Trøgstad stiller også opp.

Dette er et fantastisk eksempel på hvordan vi kan skape en møteplass ved hjelp av lokale krefter. Vi har fått god starthjelp fra Sparebankstiftelsen DNB og Østfold fylkeskommune.

Sendt inn av
Irene Walseth
Barne- og ungdomsbibliotekar Trøgstad bibliotek


ANNONSE

ANNONSE

Nærmiljø og lokalsamfunn i Indre Østfold

BILDER: Ladies Tour of Norway 2019