Populær utekonsert på Linnekleppen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

RAKKESTAD: Rundt 400 personer trosset regnværet og tilbrakte lørdagen på Linnekleppen, for å blant annet høre på Jan Eggum og Halvdan Sivertsen.

Skogselskapet var på plass og tilbød helgrillet elg, og det var salg av Kleppeburger og Kleppepølser fra Brødr. Ringstad.

En av de som også var til stede var Arbeiderpartiets leder, Jonas Gahr Støre. Han fikk også smake på helgrillet elg. Partielderen fikk også en omvisning i tårnet og ble imponert over både det han så og ble fortalt.

ANNONSE

Gahr Støre ble tatt i mot av ordfører i Marker, Kjersti Nythe Nilsen, Knut Magne Bjørnstad (ordførerkandidat i Rakkestad) og Stig Aarbu (Aremark) På turen opp til Linnekleppen ble det delt ut vann til de som gikk opp, og partilederen tok seg tid til en prat med de som sto langs stien.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.