Det skal lukte middag!

Indre Østfold Arbeiderparti vil sikre at det blir lagd god og næringsrik mat på våre institusjoner og våre beboere der.

Som utdannet kokk og stuert, så vet jeg meget godt hvor viktig god og næringsrik mat er for både folkehelsa og for trivselen generelt. Og om du da en dag, på grunn av alder eller helse, er avhengig av å flytte inn på et sykehjem eller institusjon, og du må forlate alt som er kjent og trygt for deg, og alt av det du tidligere har hatt rundt deg av kjente lukter er borte. Da er lukten av god middag særdeles viktig for deg. Hva er da ikke bedre enn lukten av nybakt brød og rundstykker, og lukten av stekte kjøttkaker og brun saus?

Alle som vet hvor viktig god mat er for trivselen vil ikke ha vanskeligheter med å forstå hvor viktig lukten av god middag er for akkurat det. Lukten av god middag kan i likhet med musikk også bringe fram gode minner for spesielt de som lider av demens. Og da blir igjen lukten av god middag særdeles viktig.

Indre Østfold Arbeiderparti vil kjempe for akkurat dette. Vi ønsker kortreist mat med gode råvarer som skal tilberedes av dyktige fagfolk lokalt på sykehjemmene og institusjonene slik at lukten av god middag ligger i gangene. Maten som skal serveres skal være velsmakende og innbydende for de som får den servert, og den skal være av god kvalitet.

ANNONSE

Når hverdagen er blitt annerledes enn det du har vært vant med, skal lukten av god middag og maten være et høydepunkt for dagen.

Morten Strande
4. kandidat, Indre Østfold Arbeiderparti

ANNONSE

ANNONSE

Klart for rallycross-NM i Grenland

Åpen tur til stedet hvor tuneflua klekker