Hva vil gjøre hverdagen bedre for oss pendlere?

Indre24
2 minutter lesetid

Indre Østfold Arbeiderparti vil være med på å påvirke og jobbe for pendlere. Det må være god kapasitet på togene, gode pendlerparkering for bil og sykkel, god mobildekning og ikke minst utvide åpningstidene i barnehagene for pendlerfamilier.

Mer enn hver tredje arbeidstager i Indre Østfold pendler til jobben. Jeg er en av de. Jeg har pendlet til Oslo i over 20 år fra Knapstad. Noen ganger fungerer dette veldig bra, andre ganger er det til stor frustrasjon med forsinkelser, innstilte tog med «buss for tog» som resultat. Og ikke minst mangel på informasjon.

Tog og pendling vil i fremtiden være viktig for innbyggerne i Indre Østfold. Og det er leit når familier ser seg nødt til å flytte ut av kommunen når man ikke får hverdagen til å gå opp med tidsklemma og henting barnehage. Da vil en slik ustabil hverdag bli for mye for slike familier. Vi kan jo ikke ha det slik!

Jeg har tenkt å pendle i mange år til jeg. Men vi må få bedret kollektivtilbudet mellom Indre Østfold og Oslo med buss og tog, og få en planfri påkobling på Follobanen. Flere krysningsspor og opprustning av Østre linje er også et tiltak som vil hjelpe for dette.

ANNONSE

Så om det er flere som meg som synes at dette er gode forslag, så stem på Indre Østfold Arbeiderparti.

Grete Hansen
5. listekandidat, Indre Østfold Arbeiderparti

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.