Dagfinn Knutsen ønsker velkommen til treff.

Arrangerer treff på Høytorp

Førstkommende helg er det igjen klart for militærbiltreffet Høytorptreffet på fortet utenfor Mysen.

Her samles blide veteranbileiere for å vise fram bilene sine og beundre andres, samt ha det sosialt. Det vil også være mulig for publikum å stikke innom.

– Nå er vi klare for årets militærbiltreff på Høytorp fort. Dette er et treff for militære kjøretøy, nye som gamle. Det er alltid spennende å se hva som kommer, forteller Dagfinn Knutsen i en pressemelding.

Anbefaler besøk lørdag
Han forteller videre at treffet er familiebasert og populært for besøkende med barn. Det varer fra fredag til søndag, men han poengterer at lørdag mellom klokka 09 og 18 er den beste tiden for publikum som vil besøke treffet.

– Dette er å vekke Høytorp fort til liv igjen, akkurat som da det militære hadde sin plass her oppe med repøvelser og da transportregimentet hadde sin tid på Høytorp. Det er også feltkiosk der det tilbys kaffe, noe å bite i og brus til barna, forteller Knutsen.

Liv og lære

Prestegårdsskogen er en umistelig «lykkepille»