Bernt Bekke har med seg sangere og musikere til Hærland kirke. (Foto: Privat)

Klart for årets siste sommerkonsert

Onsdag 17. juli klokken 20.00 er det klart for nok en sommerkonsert i Eidsberg.

• Av: Trond Degnes (for musikk- og kulturutvalget i Eidsberg prestegjeld)

Ensemblet for kvelden i Hærland kirke består av Berit Bjerke og Karl Jakob Enger, som begge har en lang karriere (2002) i acapella-koret Maxime. Begge synger, og Karl Jakob trakterer også trombone og gitar.

ANNONSE

Kai Funderud er kjent fra mange opptredener i band og på egenhånd gjennom en årrekke, og spiller både bass og sologitar i tillegg til sang. Eugen Shapovs er en erfaren musiker som er flyttet til bygda med mange jern i ilden og som spiller bassgitar og vil ha ansvar for lyd. Bernt Bekke spiller trombone, trekkspill og tangenter og korer i flere sammenhenger i Østfold. Ensemblet har tidligere opptrådt sammen på Cafe Frikvarter, Villa Mat og Mer i Mysen  og på Brygga i Sponvika, Halden.

Noen av oss har spilt sammen siden begynnelsen av 80-åra og  har vært støttespillere i Kirkefjerdingen Skolekorps og Eidsberg kirkes barnekor. Bernt har i tillegg opptrådt i kirkekonserter i Båstad, Rakkestad og Degernes  de siste to åra. Å spille i et kirkerom har ikke denne gruppa hatt anledning til før nå og det ser vi fram til.

ANNONSE

ANNONSE

Eidsberg kirke er sommeråpen

Lå lenge an til pallplass