(Pressefoto)

Ny sommerkonsert på gang

Den meget allsidige trubaduren Håkon Hauer kommer til Trømborg kirke med hele sitt band onsdag 10. juli klokken 20.00.

Av: Trond Degnes (for musikk- og kulturutvalget i Eidsberg prestegjeld)

Hauer har sine røtter i Trøgstad, men bor nå i Vestmarka. Hele bandet preges av stor allsidighet. Hauer trakterer selv gitar og synger. Monika Nilsen Walter er bandets solist og pianist. Hun har stor bredde fra jazz til Evert Taube.

ANNONSE

Totto Johansen står for den samme allsidigheten. Med sin sologitar spiller han i mange band. Kontrabassen trakteres av Kjetil Hjerpset. Han har komponert mange av bandets tonesatte Hans Børli-dikt. Hjerpset er musiker på heltid og lærer i kulturskole.

Dette blir en sommerkonsert med et meget variert program og stor sang- og musikkglede.

ANNONSE

Bilbrann ved Linnekleppen

Kontroll med nedslående resultat