Ellen Sofie Hovland. (Pressefoto: Ole Kristian Losvik)

Hele livet i ord og toner

Mange gleder seg over at Ellen Sofie Hovland kommer tilbake til Mysen for å holde årets sommerkonsert i kirken. Ellen Sofie har gitt ut sin tredje plate med egne tekster og selvkomponert musikk. 

Av: Trond Degnes (for musikk- og kulturutvalget i Eidsberg prestegjeld)

Hennes viser har tekster som treffer et bredt publikum med refleksjon over gleder og sorger i livet. I år ble hun igjen nominert til Spellemannsprisen. Hovland er også meget dyktig på gitar.

Konserten er i Mysen kirke onsdag 3. juli.

ANNONSE

Knut Reiersrud. (Pressefoto)

Det er ekstra spennende at hun til sommerkonserten har med seg sin gode samarbeidspartner, den kjente gitaristen Knut Reiersrud. De har blitt en ettertraktet duo og har et samspill som skaper en lun atmosfære under konsertene – med humor og snert. Knut Reiersrud vil også ha sin egen avdeling under sommerkonserten og har sikkert musikalske overraskelser på lur.

– Av og til er jeg så heldig å få spille konsert med Knut Reiersrud. Onsdag 3. juli klokken 20 skjer det igjen! Denne gangen i Mysen kirke. Knut har liksom direkte inngang til sjelen når han trakterer gitaren, så det hender jeg må gråte litt på øving. Men det går bra, skriver Hovland på sin Facebook-side.

SE OGSÅ: Mange besøkte sommerkonsert

ANNONSE

ANNONSE

Har du sommerjobb – se her!

Brann i frityrkoker