Sommerstevnekomiteen.

Vellykket sommerstevne

Helgen 21.-23. juni arrangerte de lokale bygdeungdomslagene i Spydeberg, Skiptvet og Askim det årlige sommerstevnet til Østfold Bygdeungdomslag på Sandem Gård i Spydeberg.

Av: Nora Rennemo

Stor suksess
Med over 200 besøkende ble stevnet en stor suksess. Martin Kristiansen med band spilte opp til dans på lørdagen, og det ble konkurrert i blant annet swing og friluftsmatch. Milla-Kristine Rud (19) fra Trøgstad Bygdeungdomslag vant juniorklassen i blomsterdekorering.

– Det var utrolig stas å komme på første plass, sa Milla-Kristine, som synes helgas stevne var veldig bra gjennomført.

Edvin Aarsland (20) og Hans-Kristian Lien (22) fra Eidsberg og Hærland Bygdeungdomslag vant henholdsvis junior- og seniorklassen i STIHL-cup, som er en motorsagtevling.

ANNONSE

– Det var veldig stas, og jeg stortrivdes på stevnet, sa Edvin.

Levende bygder
Østfold Bygdeungdomslag er et fylkeslag i Norges Bygdeungdomslag, som jobber for levende bygder. Sommerstevnet arrangeres i Østfold hvert år, og er en samlingsplass for lokal bygdeungdom.

Under årets sommerstevne ble det vervet mange nye ungdommer, og Østfold er nå til sammen 543 medlemmer. Sommerstevnet arrangeres av lokal bygdeungdom, og kom på plass takket være frivillige, foreldre og gode sponsorer.

Blomsteroppsatsen til Milla-Kristine Rud.

ANNONSE

ANNONSE

Boligbrann i Mysen

Mindre trafikkuhell