Leserinnlegg fra Indre Østfold Arbeiderparti

Fra alle verdenshjørner strømmer bekymringene inn om forandringer i den naturen vi alle er avhengige av. Naturen sliter. Mennesket beskatter miljøet for hardt.  Tiden er overmoden for ny tenking og handling for å redde et sunt miljø.

Mange har sovet lenge.  Vi er våkne nå, og villige til å bruke våre store muskler i dette livsviktige arbeidet. Indre Østfold arbeiderparti vil fronte arbeidet for en ny, balansert håndtering av naturen rundt oss. Vi vil derfor være åpne for innspill fra lag og foreninger, politiske partier og enkeltindivider som deler vårt engasjement.

Så til alle velgere i Indre Østfold kommune: Natur- og miljøvern er blant de øverst prioriterte oppgavene vårt parti vil arbeide for.

Indre Østfold Arbeiderparti
Bjørn Mørk
Kathrine Hestø Hansen, ordførerkandidat
Trond Andreas Enger, varaordførerkandidat

ANNONSE

ANNONSE

Skal ta vare på markedsminnene

Singelulykke med moped