Dukket opp med en gladnyhet

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Før helgen kom ordfører Thor Hals innom Askim Frivilligsentral med en gladnyhet. Han kunne fortelle at bystyret har bevilget 300.000 kroner til Frivilligsentralens gratis-arrangementer for barn og familier.

På sin Facebook-side skriver Frivilligsentralen at de takker på vegne av alle som får glede av dette.

Frivilligsentralen arrangerer flere gratis arrangement sammen med Gode Naboer.

ANNONSE

– Dette har vært veldig godt tatt i mot, og mange stiller opp. Derfor ønsket Høyre, Venstre, KrF og FrP å gi et større beløp, slik at vi ikke behøver å få søknader på flere småsummer på en stund. Dette kommer godt med, og er øremerket gratis arrangement for barn og unge. Hyggelig at dette også ble vedtatt enstemmig, som viser at Bystyre setter pris på Askim Frivilligsentral og alt det gode arbeidet de gjør, sier Thor Hals til Indre24.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.