Klart for «Sommer i bygda»

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Førstkommende lørdag er det igjen duket for arrangementet «Sommer i bygda» i Båstad. Siden 2007 har Båstad Vel vært ansvarlig for dette.

Dagen starter med gratis frokost på saga.
– Landhandelen i Båstad (Bunnpris) sponser maten, som serveres i lagerhallen på Baastad Tre, eller «saga» som vi sier. Det blir satt fram bord og benker, mens Båstad Vel og personale fra saga samarbeider om serveringen, sier Anne Grete Krogstad, sekretær i velforeningen.

Flere t-skjorter til salgs
På dagtid og utenfor butikken er det stands, hvor både lag og foreninger og private kan selge sine varer og tjenester. Båstad 4H selger vafler og har spill som barna kan være med på, mens Båstad Vel selger rømmegrøt. Det blir hoppeslott for ungene, og på slutten av dagen spiller Båstad Hornmusikk. Kåre Steffensen fra idrettsrådet i Trøgstad vil være til stede for å dele ut noen priser.

– I fjor lanserte vi egne t-skjorter med trykket: «BåstadRebel city» (som det står på skiltet når du kommer til Båstad sørfra). De ble en stor suksess, og vi ble nesten utsolgt på «Sommer i bygda». Derfor følger vi opp med nytt opplag av de samme skjortene i år, samt et lite opplag med «Mini-rebel» t-skjorter og bodyer til de minste, fortsetter Krogstad.

ANNONSE

God stemning på festene
For fjerde året på rad blir det et arrangement på kvelden med musikk. Dette er i lagerhallen der frokosten serveres på morgenen.

– I år er det Kjell Vidar Teig som starter hele kalaset med musikk av god gammel årgang i tillegg til noe egenkomponert. Deretter spiller «Mr. Pianoman». Hele bygda pleier å stille opp, alt fra 18 til 70 år, så stemningen er alltid god på disse festene. Det håper vi det blir i år også, avslutter hun.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.