Så tøft med ny barnehage

Indre24
3 minutter lesetid

Nå nærmer det seg byggestart for ny barnehage i Marker, og det kommer til å bli skikkelig bra! En av de viktigste ansvarene en kommune har, er ansvaret for barn og unge.

Derfor synes vi at denne satsingen er så fantastisk. Denne planlagte barnehagen blir faktisk den første gangen vi i Marker får en barnehage som er bygget til formålet til å være nettopp en barnehage. Dette betyr at vi for første gang har en unik mulighet til å skape tilbud som virkelig kan representere alle de flotte sidene ved Marker kommune.

Vi synes det er tøft av kommunen å satse på dette og vi synes det er tøft av politikerne å vise at de satser på barna, fordi det er jo de som skal drive denne flotte kommunen vår videre. Derfor mener vi dette er en av de desidert viktigste investeringene vi gjør for fremtiden. Nå må det jobbes med hva innholdet i den nye barnehagen skal være, noe vi heldigvis har masse flotte og dyktige ansatte som kan og vil.

Kommunen vår har et stort mangfold av familier, og med byggingen av denne nye barnehagen vil foreldrene i større grad ha flere ulike tilbud, og vil derfor kunne velge hvilken barnehage de vil at barnet deres skal gå på etter hva som er viktig i deres liv. Barnehagen skal ligge i sentrum, og på lik linje med de andre gode barnehagene i sentrum, vil barna som kommer til å gå i den nye barnehagen, nå i mye større grad kunne benytte seg av tilbudene i sentrum, samtidig som de har mulighet til å bruke skogen rett i nærheten av den nye barnehagen. I tillegg vil de jo få en hel idrettspark å boltre seg på.

ANNONSE

For oss har alle barnehagene i kommunen vår alltid vært viktig, både private og kommunale. Vi ser oss heldige som har så mange dyktige mennesker som jobber for at alle barna i kommunen vår skal ha et godt barnehagetilbud. Vi kan ikke svare for hva de andre politiske partiene i Marker vil prioritere, men det er i hvert fall sikkert at dette vil vi fortsette å kjempe for. Det er faktisk ungene som er de viktigste.

Til sist må det være en god huskeregel å ta med seg det som Marita Bakker avsluttet sitt leserinnlegg med den 5. juni: «Ikke vær ukritisk når partier påpeker hva andre politiske partier mener. Spør heller hva de mener om det selv».

Marker Arbeiderparti

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.