(Foto: Adrian Sellstrøm)

Nytt oppsett på infoskjermene

Denne uka har Bane NOR endret layouten på informasjonen som vises på skjermene på togstasjonene.

– Etter tilbakemeldinger fra de reisende ble det tydelig for oss at det trengs bedre og mer forståelig informasjon på våre tavler, skriver Bane NOR i en pressemelding.

De opplyser at endringene de har gjort skal gjøre det lettere for de reisende å finne informasjon om sitt tog.

– Der vi tidligere har hatt et design som har tillatt lite og statisk informasjon, har vi nå mulighet til å gi mer informasjon. Vi har også gjort ikonene vi bruker ved endringer større, mer tydelige i tillegg til at informasjonen blir gitt på norsk og engelsk. Endringen blir spesielt merkbart når det oppstår avvik. Da blir det enklere for de som reiser å finne relevant informasjon om sitt tog, som sporendringer, endringer i avgangstid og innstillinger, opplyser de.

ANNONSE

Slik vil det se ut om et tog er innstilt. Er det forsinket, vil ny avgangstid vises, samt togets siste posisjon. (Foto: Bane NOR)

Tilbakemeldinger fra kundene
– Basert på konkrete tilbakemeldinger og brukertester har vi kommet frem til det nye utseendet på skjermene våre. Jeg er derfor veldig stolt av at vi nå får dette på lufta og er sikker på at det vil gi de som reiser med toget en enda bedre reiseopplevelse, sier Victor Hansen, direktør for Kunde- og trafikkinformasjon.

I tillegg har stemmen som gir informasjon over høyttalerne blitt fornyet, og skal være klarere og tydeligere enn før.

(Foto: Adrian Sellstrøm)

ANNONSE

Åpnet discgolfpark på Høytorp

– Super nær, men for mange feil