Alle foto: Hege Gundersen

Glede og samhold på ViVil-lekene

Min Mestring deltok på ViVil-lekene  for første gang 25.-26 mai. Vi reiste med minibuss fra Askim Turbuss.

Vi kom til Nadderud lørdag morgen og var klare til innmarsj. Etter det var det i gang for fullt. De to første kampene spilte vi veldig bra. Der fikk vi bevis på at det hjelper med trening. Vi hadde mange gode pasninger og scoret mange flotte mål. Men motstanderne var også veldig gode så det endte med tap for oss. Vi spiste litt mat for å så lade opp til dagens tredje kamp. Der kom vår første seier og gleden var enormt stor. Seieren var veldig fortjent da vi spilte nok en god kamp.

To tap og en seier
Vi reiste til hotellet med to tap og en seier, for å gjøre oss klare til festmiddag og feiring av Vivil lekenes 40 årsjubileum.

Etter en god middag er 40 års festen i gang med mye dans og moro. Og etter en god natts søvn og en viktig frokost er var igjen klare for kamp.

Første kampen på søndag spilte vi veldig bra men merket at beina var slitne etter god jobbing i kampene på lørdag. Vi var så nær uavgjort, men tapte dessverre 5-4. Men igjen en veldig bra kamp av Min Mestring.

Siste kampen var vi slitne og klarte ikke helt å holde følge med motstanderne. Vi endte til slutt på en åttendeplass og ser oss veldig fornøyd med det. Vi har virkelig fått oppleve å spille mange kamper over kort tid.
Samholdet i laget er utrolig godt og de passer godt på hverandre. Vi fikk en skadet spiller som måtte hvile litt hos Røde kors, og halve laget stod ved siden av som trøst. Det kalles godt samhold. De er utrolig flinke til å stå sammen og passe på hverandre.

Lånte bort spiller
Vi lånte også bort en spiller til Oppegård IL som manglet en i stafetten. Vi spilte mange gode kamper og scoret flere mål i alle kampene. Etter en flott premie seremoni med tale fra prinsesse Märtha Louise og sanger fra Lars Erik «Plumbo» Blokkhus var det klart for siste markering som var en fin utmarsj.

ANNONSE

Slitne reiste vi hjem fra lekene med et smil om munnen. Vi var alle enige om at dette hadde vært en kjempe stor opplevelse og ønsker oss tilbake neste år.

Min Mestring takker for støtten fra Eidsberg Sparebank, Lions Mysen, Eidsberg Sanitetsforening, Eidsberg kommune, Askim kommune og Glava.

Innlegg av Hege Gundersen


Leserinnlegg kan sendes til: leserinnlegg@indre24.no
Innlegg med lokal tilknytning prioriteres

ANNONSE

Utforkjøring ved Rudskogen

Tuklet med pride-flagg