Har fått fast plass

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Den store oransje B-en er på plass igjen. Siden lanseringen i 2010 har den vært innom flere av bibliotekene.

– Nå er tiden inne for at den får sin endelige plass. B-en tilhører egentlig alle bibliotekene, men siden firmaene som sponset den hører til i Indre Østfold, synes vi det er flott at den får permanent plass på Kulturtorget, sier biblioteksjef Elin Brandsrud, til indre24.no.  

Elin Brandsrud. (Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen)

Kan lånes ut
– I egenskap av å være prosjekteier, har Østfold kulturutvikling ved fylkesbiblioteket bestemt at B-en bør stå på Kulturtorget i Mysen. Da får skulpturen god plass rundt seg og er et blikkfang for alle som kommer dit, fortsetter Brandsrud.  

Dette betyr ikke at den aldri kan flyttes igjen.

ANNONSE

– Så er det jo slik at den fortsatt er flyttbar. Vi tenker derfor at B-en skal kunne flyttes på dersom noen får nytt/renovert bibliotek, eller skal markere et jubileum eller lignende, sier Elin Brandsrud

I sin tid ble denne gitt til prosjektet «Bibliotek som merkevare (2009-2010)» i regi av fylkesbiblioteket 23. april i 2010 ble den lansert på Verdens bokdag i forbindelse med felles profilering av bibliotekene i Indre Østfold.

Utenfor Spydeberg bibliotek. (Foto: Spydeberg kommune)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.