Lager fest for «Stone Heart»

Adrian Sellstrøm
3 minutter lesetid

Gutta i ungdomsgruppa «Stone Heart» er klare for finalen i MGPjr. Finalen går av stabelen i Telenor Arena, og blir sendt på NRK lørdag 25. mai. I Askim blir det gratis arrangement for anledningen.

For de som ikke har mulighet til å ta turen til selve finalen, arrangerer Gode Naboer gratis «fest» i Askim kulturhus. Alle barn over seks år er velkommen til gratis fest med MGPjr på storskjerm og gratis brus for å heie skikkelig på Askims bidrag. Dørene åpner klokka 19.

– Vi ønsker å skape en happening rundt det at vi har et lokalt bidrag med i MGPjr-finalen, dette er stort og så vidt vi vet første gang skjer fra Indre Østfold. Vi trår til med et gratis arrangement og håper å samle minimum 500 barn, sier Line Schie, i Gode Naboer.

Tidligere i år var ordfører i Askim, Thor Hals, ute og lovet de fire klassene som gutta går i gratis billetter, samt buss tur/ retur Telenor Arena. I tillegg lovet han at de elevene som skulle være hjemme kunne få se sendingene sammen i kulturhuset.

Askim kommune sponser dette, og gir midlene til Gode Naboer som utfører det praktiske ved arrangementet.

(Saken fortsetter under bildet)

ANNONSE

Stone Heart. Her fra «Hold mitt hjerte» i Askim kulturhus nylig. (Foto: Glenn Thomas Nilsen)

Førstemann til mølla
Nina Kjoshagen og Gunnar Aandstad er vertskap for kvelden og vil lose barna igjennom en spennende finale.

– Førstemann til mølla, det er kun 500 plasser, opplyser arrangørene, og legger til at barn mellom seks og ti år må komme i følge med en voksen.

– Dette er jo en fest for barna, så for å ikke fylle opp salen med voksne er det fint om en voksen tar ansvar for flere barn.

(Saken fortsetter under bildet)

Gutta har allerede hatt flere opptredener. Her fra 17. mai-feiringen i Askim. (Foto: Glenn Thomas Nilsen)

Mange påmeldte i år
NRK opplyser at det i år var meget vanskelig å komme gjennom nåløye til MGPjrfinalen. Hele 1857 låter ble påmeldt, mot 700 i fjor.

– Det er mange dagers lytting for å finne de 10 som best egner seg for MGPjr. Som tidligere år ser vi at de unge er opptatt av nyhetsbildet, både når det gjelder miljøvern, å være god nok og å finne sin plass i verden, sier prosjektleder Eva Rutgerson Bie i en pressemelding.

Gustav, Eskil, Theodor og Edvard i gruppa «Stone Heart» deltar med låta «Ække så kul som deg».

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.