Viderefører tradisjonen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Fra lørdag 18. mai til lørdag 25. mai arrangeres Miljøuka i rallybygda. Dette er Spydebergs kulturuke, og har blitt arrangert siden begynnelsen på 90-tallet.

Det er kommunen i samarbeid med lag, foreninger og andre aktører som arrangerer dette. Grete Skjelbred, som er kultursjef i Spydeberg kommune, forteller at det er de som tilrettelegger og markedsfører uka, mens andre står for innholdet i arrangementene.

– Til å begynne med hadde aktivitetene er sterkt miljøfokus, men har gjennom årenes løp forandret seg til å få et kulturpreg. I Spydeberg er mottoet «Vi lager bra dager» noe vi til enhver tid bestreber oss på og får til, og Miljøuka er en sånt tiltak, fortsetter kultursjefen, og legger til at alt er gratis.

ANNONSE

Arrangementet starter med langbordsfrokost på Spydeberg torg lørdag før det går slag i slag med ulike aktiviteter gjennom uken, som Spydebergmesterskap i stolleken på Ungdomsklubben Huset, konsert med Spydeberg Brass, aktivitetsdag og mye mer.

Arrangementet starter med langbordfrokost lørdag. (Foto: Ingjerd/ Petter Schou)
Arkivbilde fra i fjor. (Foto: Ingjerd/ Petter Schou)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.