Rallycross-NM innledes til helgen

Indre24
1 minutter lesetid

Årets Norgesmesterskap i rallycross innledes førstkommende helg på Konsmo Motorbane i Audnedal i Vest Agder. Rundt 100 deltagere stiller i løpet som også inneholder første runde av Junior Cup.

Arrangør er NMK Konsmo, en av landets ledende rallycrossklubber, med egne førere som holder topp nasjonalt nivå i flere klasser. I tillegg er klubben en god arrangør med et flott baneanlegg, så alt ligger til rette for en rallycross-fest på Sørlandet.

NMK Trøgstad er med
I NM-klassen for bilene med de minste motorene, til og med 1600 ccm, er arrangørklubbens Per Magne Svardal en av favorittene med sin Peugeot.

Robin Bakke Andresen fra NMK Trøgstad er også blant favorittene med sin Opel. Han har NM-bronse fra i fjor å forsvare i denne klassen. Fjorårets sølvvinner, Jørgen Syversen fra Ørje, som kjører for NMK Aremark stiller til start i en Ford.

ANNONSE

I supernasjonal-klassen med de største motorene, over 2400 ccm, vil det garantert bli hard kamp om NM-poengene. Mesteren fra 2016, og sølvvinneren både i 2017 og 2018, Hans-Jøran Østreng fra NMK Trøgstad er igjen på plass med sin BMW M3.

(Kilde: Pressemelding fra Norges bilsportforbund)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.