Banken støtter festivalen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Forberedelsene til Indre Østfold Festival er godt i gang. Tirsdag mottok arrangørene en sjekk på hele 30.000 kroner fra Eidsberg Sparebank.

– Vi i Eidsberg Sparebank vil jo gi tilbake til lokalsamfunnet, og av overskuddet vårt gir vi tilbake til lag og foreninger, og ting som skjer her på Mysen og i Sarpsborg, sier Tone M. Krogh, markedssjef i Eidsberg Sparebank.

Les også: Starter ny festival

Hun synes det er artig at noen drar i gang arrangementer, og at det skjer noe på Mysen.

ANNONSE

– Vi takker så mye for gaven. Det kommer godt med til alt vi har av utgifter. Vi velger å ha proff kvalitet med lyd, lys og scene. Også er det viktig at musikerne får litt for jobben de gjør, og at vaktene og dugnadsfolket får en slant, sier May Chanett Bernhus.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.