(Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen)
15. april 2019

Sender direkte fra Folkenborg

I år som i fjor inviteres det til påskekrim på Folkenborg Museum, og tirsdag kveld kommer NRK på besøk for å sende “Norge nå” direkte fra museumet.

– Bli med lensmannsfrua på nye oppdrag og løs de mystiske krim-gåtene rundt om på museet! Det blir også påskeverksted der du kan lage din egen påskepynt og ta med hjem, skriver arrangørene (ekstern lenke)

Arrangørene opplyser at det kan bli filmet fra arrangementet da NRK skal gjøre forberedelser til tv-sendingen på kvelden.

– Hvorfor er påskekrim et særnorsk fenomen? Hør den ville historien om starten i 1923 og hvordan sjangeren har utviklet seg, mens vi prøver å løse en dramatisert påskekrim på Folkenborg museum i Mysen, ifølge NRK i sin tv-guide (ekstern lenke)

Se programmet her