Illustrasjonsfoto: Adrian Sellstrøm

Disse skal døpe russen

Russetiden nærmer seg, men først skal russen i både Askim og Mysen døpes. Årets døpere er nå klare. Først ut er Mysenrussen. De skal døpes på Mysen torg torsdag 25. april av Erik Follestad.

– Håper så mange som mulig møter opp for å se sine venner, barn eller søskenbarn i overgangen fra å være en helt vanlig ungdom til å bli russ, skriver Mysenrussen på Facebook.

Erik Follestad Johansen er en tidligere ishockey og landslagspiller. I perioden 2007 til 2012 spilte han på Frisk Asker Ishockey. Han spilte fra sesongen 2012–2013 for Vålerenga Ishockey, fram til han pensjonerte seg i 2016.  (Kilde Wikipedia)

Kong Halvor døper russen
Askimrussen døpes i byrommet i Askim onsdag 1. mai. Halvor Harsem aka Kong Halvor har fått oppgaven med å døpe russen der. Harsem er komiker, blogger, YouTuber, videoprodusent, musiker og grafittimaler.

– Askimrussen 2019 er klare for å feire at 13 års skolegang snart er overstått! Vi gleder oss til å starte russetiden offisielt med den tradisjonelle russedåpen, skriver Askimrussen på sitt arrangement på Facebook.

Fra Askimrussens revy i 2019. (Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen)

ANNONSE

ANNONSE

En kveld i F-ordets tegn

Røykutvikling på Ørje