Starter ungdomsjam i Mysen

Adrian Sellstrøm
1 minutter lesetid

En gjeng musikkinteresserte gutter har tatt initiativ til jamkveld for ungdom på Folk i Mysen.

Første jamkveld går av stabelen torsdag 28. mars fra klokka 18.

– Vi har satt oss et mål om å skape en scene for unge artister innen alle sjangere i Indre Østfold. Vi har over tid observert at det per i dag finnes så godt som ingen faste muligheter for å kunne opptre i et ordentlig musikalsk miljø for de unge artistene. Dette syntes vi var såpass ille at vi har bestemt oss for å gjøre noe med dette. Derfor skal vi nå arrangere en ungdomsjam, der folk skal få mulighet til å kunne komme og opptre på nettopp en slik åpen scene, forteller Petter Darre Arnesen, André Espelid og Robin Krogstad Nygård som er hovedansvarlige.

ANNONSE

De får drahjelp av Mysen Kulturkompani som stiller Folk Kulturkafé til disposisjon for ungdommene. De kaller konseptet FoLKsomt, og målgruppen er i utgangspunktet musikkinteresserte mellom 17 og 30 år.

Opplegget er alkoholfritt, og de forsikrer at det vil være ansvarlige voksne til stede på jamkveldene.
Nå vil de spre budskapet og ønsker ungdom fra hele Indre Østfold velkommen.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.