Vedlikehold Knapstad-skolene

Indre24
1 minutter lesetid

Foreldrene har nå endelig sagt tydelig fra om forfallet som preger Knapstad-skolene, og det er bra! Det å ikke utføre normalt løpende vedlikehold av skolene er uakseptabelt. Dette dreier seg om både de ansattes arbeidsmiljø og barnas læringsmiljø, og det må prioriteres høyest av alt!

Når nå ordføreren skryter av de gode økonomiske resultatene, forstår vi godt at foreldrene reagerer. Ordføreren henviser til planlagt renovering i 2021. En hel del av det rektor og FAU viser til av feil og mangler må snarest kunne utbedres. Mye av dette bør være både enkelt å rimelig å få på plass!

For Senterpartiet er det viktig å ta vare på det vi har, og satse på forebyggende vedlikehold. Dette vil vi spare mye på på lang sikt. Slik kortsiktig økonomisk tenkning vi ser i Hobøl for tida, ønsker vi oss ikke i den nye kommunen!

ANNONSE

Hilde Kraggerud, Knapstad
4. kandidat, Senterpartiet i Indre Østfold


• Har du noe på hjertet? Send oss et leserinnlegg. E-post: leserinnlegg@indre24.no

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.