(Arkivfoto: Adrian Sellstrøm)

– Trafikkstasjonen i Mysen må bestå

Senterpartiet mener trafikkstasjonen i Mysen må bestå.

Tidligere i vinter kom det frem at regjeringen vurderer å legge ned trafikkstasjonen i Mysen. Senterpartiet vil at dagens trafikkstasjoner skal opprettholdes. Dette behandles i en resolusjon på partiets landsmøte til helgen.

Nok engang vil regjeringa gjøre hverdagen vanskeligere for folk. Det er mange som kommer til å få det tungvint dersom den blir lagt ned. Både ungdommer som skal ta førerkort og maskinselgere som skal registrere anleggsmaskiner og traktorer må da kjøre helt til Sarpsborg. Derfor vil Senterpartiet at dagens trafikkstasjoner skal bestå.

Senterpartiet mener dette er enda et eksempel på den sentraliseringen og privatiseringen av offentlige tjenester regjeringen gjør under påskudd av å effektivisere og spare penger. Etter fem år med Høyre og Frp-dominert regjering, har resultatet blitt dårligere tjenester til folk i hele landet.

ANNONSE

Regjeringa ser ut til å ha glemt hvem de offentlige tjenestene faktisk er for, nemlig folket. De gir skattekutt til de rikeste, og fjerner og sentraliserer det lokale tilbudet for å spare det inn igjen. vil de sende til folk som er avhengig av sertifikat og bil for å komme seg fra A til B.

Ole Andrè Myhrvold
Senterpartiet


• Har du noe på hjertet? Send oss et leserinnlegg. E-post: leserinnlegg@indre24.no

ANNONSE

Beslagla førerkort

Oppfordrer unge talenter til å søke