Sykkelhotellet har åpnet

Adrian Sellstrøm
1 minutter lesetid

Det er en stund siden bygget kom opp, men nå har det vært offisiell åpning av sykkelhotellet ved Askim stasjon.

Åpningen fant sted mandag klokka 14, og ordfører Thor Hals og representanter fra Statens vegvesen, Bane Nor og Østfold fylkeskommune foretok den offisielle åpningen. De håper også at mange av byens innbyggere vil delta.

Askim kommune, Statens vegvesen og Østfold fylkeskommune har bevilget til sammen to millioner til sykkelhotellet.

ANNONSE

– Sykkelhotellet vil være tilgjengelig i appen til Bane Nor Parkering fra mandag 11. mars. Her vil du kunne kjøpe månedsabonnement til en pris av 50,-. Dette gir deg tilgang til sykkelhotellet, hvor du kan låse sykkelen din trygt med egen lås innendørs. Sykkelhotellet er kameraovervåket hele døgnet av Bane Nor, opplyser Askim kommune.

Hotellet har 76 sykkelparkeringsplasser, og skal eies og driftes av Bane Nor.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.