Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen. (Pressefoto)

Gjentar julesuksess

Trine Rein gjentar suksessen fra i fjor, og får med seg operasanger Eli Kristin Hanssveen på turné med julekonserten «Julegaven».

I løpet av 21. og 22. desember gjester de både Eidsberg kirke, Askim kirke og Skiptvet kirke.

ANNONSE

– Konserten har rørt og gledet mange i årenes løp, og i år er det sjette året Jule­gaven besøker norske kirker i førjulstiden. Med disse sterke og varierte stemmene sammen er publikum sikret en bredspektret musikalsk opplevelse med klassisk- og tradisjonell julemusikk i skjønn forening. Her får både humor og andektighet en plass på repertoaret, og Julegaven deles i form av julens budskap. Velkommen til en julekonsert du kan ta med deg i hjerte og sjel på veien videre, skriver de i omtalen.

ANNONSE

ANNONSE

– Du er en del av Norges beredskap

Mann anmeldt på grensen