Også statuene i David Blids gate fikk på seg skjerf. (FOTO: Adrian Sellstrøm)

Byen pyntet med oransje skjerf

I morgentimene tirsdag har frivillige i regi av Kirkens Bymisjon hengt opp hjemmestrikkede oransje skjerf til utdeling i Mysen.

Skjerfene deles ut i byer over hele landet, med en oppfordring om å bli bøssebærer for årets TV-aksjon «Mindre alene sammen» søndag 21. oktober.

Årets TV-aksjon har som mål å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Pengene som samles inn skal skape 700.000 møter mellom mennesker, og bidra til en rekke nye tilbud for mennesker som står utenfor.

ANNONSE

Varmere samfunn
– Det har vært et overveldende engasjement rundt årets strikkedugnad. Nå oppfordrer vi alle til å bære skjerfet i tiden fremover. Når du tar på deg det oransje skjerfet blir du ikke bare fysisk varm, men du signaliserer også at du er for et varmere samfunn. sier generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Adelheid Firing Hvambsal i en pressemelding.

ANNONSE

ANNONSE

Tok seg til rette i kapellet

De nye sedlene. (FOTO: Norges Bank)

Nye sedler lansert