Nå er flere lykter på plass langs Mysenelva. (FOTO: Adrian Sellstrøm)

Flere lykter tent langs Mysenelva

Søndag ettermiddag var det klart for årets elvedag ved Mysenelva. Se bilder fra arrangementet.

Elvedagen er et årlig arrangement i regi av Mysenelvas venner, og ble i år arrangert ved Birkelunden.

På programmet sto blant annet underholdning av Lars Johansson, Torleif Pettersen og Mysen skolekorps. I tillegg ble det premiering i fiskekonkurransen for barn, taler, samt utstilling av bilder som er å finne i Mysenelvas kunstkalender for 2019. De fremmøtte kunne også kjøpe seg noe å bite i og slukke tørsten med.

ANNONSE

Arrangementet ble avsluttet med tenning av de nye «gatelysene» langs stien mellom Sparebankbrua og Birkelunden. I fjor ble strekningen mellom Kloppa og Sparebankbrua lyssatt. Arbeidet med å montere lyktestolper fortsetter, og neste strekning tennes neste år.

• Klikk her for å se bildegalleri

ANNONSE

ANNONSE

Søker store juletrær

Tok seg til rette i kapellet