Magnus Berg ute med nytt album

Indre24
2 minutter lesetid

Som 17-åring slapp han i 2014 albumet «Cut Me Loose» – et album som fikk svært gode anmeldelser både i Norge og USA, gikk til topps på Roots Music Report (hvor det lå i 30 uker) og gjorde at Magnus Berg ble kåret til «Årets album-nykommer» av det amerikanske bluesbladet Blues Blast Magazine. Nå, 3 år senere, har han rukket å fylle 21 år og er i dag klar med sitt tredje album «In My Shoes».

Magnus Berg plukket opp gitaren allerede som 6-åring – og konsertdebuterte 6 år senere under Kraftfestivalen. Mye har skjedd siden den gang. Hans tekniske ekstremferdigheter på gitar, røffe vokal og ‘tighte’ band har allerede i en årrekke bragt han til festivaler og klubbscener rundt omkring i Europa og til soulmusikken og bluesens hjemland – USA.

På «In My Shoes» har Magnus Berg lagt alt av coverlåter på hylla og byr for første gang på et album med kun selvskrevet materiale. Albumet inneholder flere låter som virkelig understreker at Berg ikke bare kan sin blues, men også er en ung mann med dyp kunnskap og forståelse for vintage soulmusikk. Med seg på albumet In My Shoes har han, som alltid, bassist Bo Berg og trommeslager Tomas Pettersen – i tillegg til flere gjestemusikere.

Magnus Berg spiller releasekonsert på Askim Kulturhus 30. september og på «Hva Skjer» i Oslo 13. oktober.

ANNONSE

Hør smakebiter her

(KILDE: Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.