Har lagt bort den ordinære timeplanen

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Elevene på 9.trinn ved Marker skole har de siste tre ukene jobbet iherdig med forestillingen «Hakkebakkeskogen». Onsdag kveld er det premiere.

I år er det 19. året hvor skolens 9. klassinger setter opp en slik forestilling. Under forberedelsene legger elevene vekk den ordinære timeplanen og jobber intensivt og tverrfaglig i tre uker.

– Dette gjøres for å bedre klassemiljøet ved at elevene får vist nye sider av seg selv og jobber sammen for å lage et produkt de viser fram til lokalmiljøet. Skolen i dag har blitt veldig teoretisk rettet, med dette prosjektet får elevene utfolde seg på en helt annen måte og lærer å samarbeide, tenke kreativt og skape et produkt sammen, opplyser Mari Wallin på Marker skole til Indre24.

Alle elevene er delt inn i fem ulike grupper ut ifra egne ønsker. Gruppene er media/markedsføring, kulisser, kostyme, lyd/lys og skuespillerne.

ANNONSE

Premieren er onsdag 14. februar klokken 18.00. Det er også forestilling torsdag 15. februar. Forestillingen er åpen for alle og billetter ligger nå ute for salg hos Mosbæk & Co. Inntektene går til elvenes tur med Hvite busser til Polen og Tyskland i tiende klasse.

Foto: Marker skole
Foto: Marker skole
Foto: Marker skole
Foto: Marker skole

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.